Bjelovarsko-bilogorskaVijesti

70 nezaposlenih žena počelo s radom u sklopu projekta „Za žene Bjelovarsko-bilogorske županije“

Od 1.lipnja, 70 nezaposlenih žena počelo je s radom u sklopu projekta „Za žene Bjelovarsko-bilogorske županije“. Riječ je o projektu vrijednom 10,3 milijuna kuna, putem kojeg je do radnog mjesta na dvije godine došlo 70 žena koje će brinuti o 350 korisnika na području Bjelovarsko-bilogorske županije.

Na posljednjem radnom sastanku, održanom 30.svibnja, a na kojem su sudjelovale sve žene uključene u projekt, Obiteljski centar Centra za socijalnu skrb organizirao je predavanje vezano uz komunikaciju i rad s krajnjim korisnicima.

Sastanku je prisustvovao i župan Damir Bajs koji je svim zaposlenim ženama poželio uspješan rad te istaknuo kako je riječ o iznimno važnom projektu za Bjelovarsko-bilogorsku županiju, putem kojeg će zaposlenje dobiti dugotrajno nezaposlene žene te kojim će se pružiti pomoć potrebitim osobama.

Inače, EU projekt pod nazivom „Za žene Bjelovarsko-bilogorske županije“ kandidiran je na Poziv Zaželi- Programa zapošljavanja žena, Ministarstva rada i  mirovinskog sustava, za koji je Bjelovarsko-bilogorska županija ostvarila maksimalni iznos sredstava od 9.990.690,67 kuna,a 300 tisuća kuna osigurava nositelj projekta –sama Bjelovarsko-bilogorska županija.

 

Izvor: BBŽ.hr

 

Oznake
Prikaži više

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima!
Close

Otkriven je adblock

Molimo vas da nas podržite tako što ćete onemogućiti blokadu oglasa