Bjelovarsko-bilogorskaVijesti

BBŽ: Predstavljen projekt Ženska perspektiva

Dvogodišnjim program Ženska perspektiva bit će obuhvaćeno 50 poduzetnica iz sedam najnerazvijenijih županija. Cilj je da poduzetnice iz proizvođača za vlastite potrebe izrastu u komercijalne proizvođače

U Bjelovaru je predstavljen regionalni projekt Ženska perspektiva kojem je cilj pomoći poduzetnicama iz nerazvijenih područja Hrvatske u njihovu razvoju i jačanju poduzetničkih kapaciteta. Projekt je pokrenula Udruga za razvoj poduzetništva Perspektiva iz Lipika na inicijativu predsjednika Udruge Tomislava Lneničeka:

Javni poziv otvoren je do 20. lipnja, a na njega se mogu javiti poduzetnice iz sedam slabije razvijenih hrvatskih županija: Virovitičko-podravske, Brodsko-posavske, Vukovarsko-srijemske, Bjelovarsko-bilogorske, Požeško-slavonske, Sisačko-moslavačke i Osječko-baranjske županije. U program će ući 50 poduzetnica, a Perspektiva će im omogućiti edukacijske radionice i studijsko putovanje u Istru:

Projekt je podržala i BBŽ. Na predstavljanju projekta je bila zamjenica župana Bojana Hribljan koja je kazala kako su u županiji osobito ponosni što su uključeni u ovaj projekt i kako je ovo vrlo vrijedna inicijativa da se osnaži žene, osobito na ruralnim područjima:

 

Oznake
Prikaži više

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima!
Close

Otkriven je adblock

Molimo vas da nas podržite tako što ćete onemogućiti blokadu oglasa