Bjelovarsko-bilogorskaVijesti

Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs potpisao Pismo namjere ispred osnivača Srednje škole Čazma, BBŽ za svu potrebnu pomoć u osiguravanju materijalnih preduvjeta za novi smjer – vozač motornog vozila

U  Srednjoj školi Čazma učenicima će za upis u školskoj godini 2018./2019. biti ponuđeno još jedno zanimanje. Riječ je o trogodišnjem smjeru vozač motornog vozila moglo se čuti na današnjoj konferenciji za novinare u Srednjoj školi Čazma o čemu je ravnatelj Željko Kralj kazao:

Da bi se ispunili uvjeti i odobrio školi smjer vozača, škola mora imati prostor, opremu i kadar. Sa prostorom i kadrom škola je pokrivena, ono što nedostaje je poligon za obuku učenika i teretno motorno vozilo za obuku rekao je ravnatelj Kralj:

Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs danas je potpisao Pismo namjere ispred osnivača Srednje škole Čazma, Bjelovarsko-bilogorske županije za svu potrebnu pomoć u osiguravanju materijalnih preduvjeta za novi smjer  – vozač motornog vozila:

Podršku i pomoć u uvođenju novog smjera u Srednju školu Čazma na konferenciji za novinare dali su predsjednik HGK – Županijske komore Bjelovar Jakov Ćorić, predsjednik Uprave Čazmatrans Nova d.o.o. Dragan Marinović te ispred Grada Čazme pročelnica UO za proračun, komunalno gospodarstvo, gospodarstvo, zaštitu okoliša i ekologiju Grada Čazme Andrea Prugovečki Klepac.

Autor: V.R.

Oznake
Prikaži više

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima!
Close

Otkriven je adblock

Molimo vas da nas podržite tako što ćete onemogućiti blokadu oglasa