ČazmaVijesti

Čazmanski vatrogasci na terenu cijeli dan – brojne intervencije zbog vode u podrumima, bunarima i industrijskoj zoni

Naglo zatopljenje i noćašnja kiša stvaraju probleme na čazmanskom području. Kako saznajemo od zamjenika zapovjednika JVP Čazma Tihomira Brnjaneca danas su čazmanski vatrogasci imali 5 intervencija na ispumpavanju vode iz podruma i bunara na području Vatrogasne zajednice Grada Čazme. Uz djelatnike JVP Čazma na terenu su i vatrogasci iz dobrovoljnih vatrogasnih društava. Od jutra pumpe rade i u čazmanskoj industrijskoj zoni, a nekoliko ih je u pripremi u slučaju podizanja vodostaja rijeke Česme. U pripravnosti je i velika traktorska pumpa kapaciteta 400 litara u sekundi koju je za potrebe vatrogasaca nabavio Grad Čazma. U stanju pripravnosti je i dvadesetak vatrogasaca koji su u slučaju potrebe odmah spremni djelovati. Inače, na rijeci Česmi u Čazmi vrijedi pripremno stanje za obranu od poplava.

Autor: V.R.

Oznake
Prikaži više

Povezani članci

1 thought on “Čazmanski vatrogasci na terenu cijeli dan – brojne intervencije zbog vode u podrumima, bunarima i industrijskoj zoni”

  1. BAŠ JE ČAZMANSKA POSLOVNA (INDUSTRISKA ZONA ) PRED PAR GODINA NA DOBROM MJESTU SAGRAĐENA..PLIVA SE POVREMENO I SVI POSLOVNI LJUDI NEĆE NITI ČUTI ZA NJU ..PROMAŠAJ POZICIJE, RADNIH MJESTA NEMA MLADI ODLAZE U INOZEMSTVO A ORLOVO GNJEZDO ČEKA EURE I KUNE ……..SVAKA ČAST… DO KADA ĆE TO NAROD TRPJETI.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima!
Close

Otkriven je adblock

Molimo vas da nas podržite tako što ćete onemogućiti blokadu oglasa