Život

Cibo centar u Bjelovaru otvorio svoja vrata

U ulici Andrije Hebranga 36a u Bjelovaru otvoren je 12. Cibo centar - centar hrane za životinje

Danas je uz roštilj i poklone kupcima otvoren 12. Cibo centar – centar hrane za životinje. Zajedno s još jedanaest maloprodajnih trgovina u Hrvatskoj djeluje u sklopu tvrtke “Fanon” iz Petrijanca.

Fanon – Tvornica stočne hrane Petrijanec jedan je od vodećih proizvođača stočne hrane u Hrvatskoj, te jedina koja svoju ukupnu proizvodnju plasira na tržište. Trgovina hrane za životinje Cibo je mjesto gdje kupci mogu kupiti sve vrste gotove hrane kako za domaće životinje (perad, svinje, junad, kuniće i ostale) tako i za kućne ljubimce, dopunske krmne smjese, vitaminsko mineralne dodatke, mješavine žitarica, soli za lizanje i ostalo.

Jedan od segmenata u poslovanju  je organiziranje peradarske proizvodnje s ciljem opskrbe zahtjevnog tržišta mesa peradi prepoznatljivim i kvalitetnim proizvodima, pa tako u Cibo centru Bjelovar možete kupiti jednodnevnu perad ali i već utovljene piliće za obradu.

Centar je povodom otvorenja odlučio nagraditi sve one koji potroše najmanje 100,00 kn ulaznicom za Jesenski bjelovarski sajam, a u tijeku je i nagradna igra s bogatim nagradnim fondom. Nagrade će biti izvučene u programu Super radija 29. rujna.

Oznake
Prikaži više

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima!
Close

Otkriven je adblock

Molimo vas da nas podržite tako što ćete onemogućiti blokadu oglasa