Bjelovarsko-bilogorskaVijestiŽivot

Dani Hrvatskog turizma: Vladimir Vlajinić vlasnik izletišta „Na malenom brijegu“ najbolji domaćin na seljačkom domaćinstvu

Hrvatski turizam ove je godine opet imao rekordnu sezonu. Za razliku od lani, kada je ostvareno 100 milijuna noćenja, ove će imati 4 posto više gostiju, a 6 posto noćenja. Izvrsna sezona okrunjena je sinoć na Hvaru na tradicionalnom godišnjem turističkom skupu Dani hrvatskog turizma gdje su podjeljene nagrada i priznanja najboljim pojedincima, tvrtkama i destinacija koju organiziraju Hrvatska turistička zajednica, Hrvatska gospodarska komora i Ministarstvo turizma.

Jednu od nagrada Hrvatske turističke zajednice ČOVJEK – KLJUČ USPJEHA, DJELATNIK GODINE u kategoriji domaćin turističkog seljačkog domaćinstva dobio je Vladimir Vlajinić vlasnikOPG-a i Izletišta “Na malenom brijegu”. O dojmovima nakon dobivanja nagrade Vlajinić je kazao:

– Ova nagrada mi znači jako puno i zahvaljujem svima koji su me kandidirali odnosno nas jer ovo je nagrada za cijelo gospodarstvo ne samo za mene osobno nego za cijelu moju obitelj koja je uključena u ovu našu djelatnost. Ova nagrada nam je jedan vjetar u leđa i dodatna motivacija, u nekom smislu malo i obaveza, ali u svakom slučaju jedno zadovoljstvo. Pokušavat ćemo i dalje poboljšavati uslugu jer uvijek ima prostora za poboljšanje. Podizat ćemo kvalitetu,  pokušat ćemo ponuditi još više svojih vlastitih proizvoda i svakako povećati smještajne kapacitete kao jedan dodatni sadržaj koji bi mogli ponuditi na gospodarstvu – kazao je Vlajinić.

U sklopu Dana hrvatskog turizma i akcije Hrvatske gospodarske komore pod nazivom „Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku“ dodijeljena su priznanja i najboljima u području turizma. Daruvarske toplice ušle su u najuži izbor u kategoriji Lječilište/SPA, te dobile priznanje za 2. mjesto u kategoriji. Ovom prilikom čestitamo i njima na vrijednom priznanju.

Oznake
Prikaži više

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima!
Close

Otkriven je adblock

Molimo vas da nas podržite tako što ćete onemogućiti blokadu oglasa