DubravaVijesti

DVD Zvekovac održalo 72. redovnu izvještajnu skupštinu

72. redovnu izvještajnu skupštinu održalo je u subotu Dobrovoljno vatrogasno društvo Zvekovac. Društvo broji 206 članova, uz podmladak i mladež, a aktivno je oko 150 članova saznajemo od predsjednika DVD-a Dejana Kormana. Od aktivnosti kojima se društvo bavi Korman je istaknuo tradicionalnu proslavu blagdana sv. Ane, a tu su su i natjecanja na kojima društvo uspješno sudjeluje, od općinskih pa nadalje. Dobra suradnja sa Vatrogasnom zajednicom općine Dubrava ono što je posebno istaknuto, tako da društvo od opreme ima sve što je potrebno za izlazak na intervencije. Skupštini je nazočio i načelnik Općine Dubrava Tomislav Okroša sa svojim zamjenikom Antom Grizeljom i predsjednicom vijeća Kristinom Gazec.

Načelnik Okroša je istaknuo kako su izdvajanja za vatrogastvo u 2017. godini iznosila 370.000,00 kuna, a otprilike isti iznos je za vatrogastvo izdvojen i u 2018. godini. Ono o čemu će se Općina uvijek pobrinuti je da vatrogasci s područja Općine Dubrava uvijek imaju dovoljno za opremu, školovanje, organizaciju natjecanja i da sva vozila budu u funkciji i spremna za intervencije, rekao je Okroša.

Na skupštini su dodijeljena priznanja zaslužnim čalnovima društva. Tako je srebrnu vatrogasnu plamenicu za hrabrost dobio Damir Peti. Za četrdeset godina rada i djelovanja u DVD-u priznanja su dobili Stjepan Babić, Tomo Ježek, Vlado Kovačević, Zlatko Kranjec, Darko Krivan, Ivan Kušterbajn, Stjepan Kušterbajn, Vladimir Moravanski, Miroslav Novaković, Vlado Novosel, Stjepan Štefanović i Željko Švarc. Za 30 godina vjernosti DVD-u priznanje je dobio Dražen Riplin, za 20. godina Vedran Hladki, Valentino Krivan, Zoran Krivan, Zoran Kušterbajn, Hrvoje Latinović, Dejan Mileusnić, Saša Novosel, Denis Petković i Deni Pucelj. Za deset godina rada i djelovanja priznanja su dobili Ljubica Čujić, Josip Jagar, Danijel Krivan, Goran Krivan, Sanja Krivan, Siniša Krivan, Rahaela Moravanski, Mateja Puhača, Marin Dubravec, Magdalena Kos, Darko Kovačević, Emanuel Peti, Azra Šukalo, Denis Šukalo, Sabina Šukalo i Nikola Kovačević.

 

Autor: V.R.

Oznake
Prikaži više

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima!
Close

Otkriven je adblock

Molimo vas da nas podržite tako što ćete onemogućiti blokadu oglasa