Ivanić GradSport

Na terenima Hotela Sport danas počinje Trofej Dinamo u Ivanić Gradu

Od danas 5. srpnja na terenima Hotela Sport u Ivanić Gradu počinje zadnji turnir Trofeja Dinamo prije ljetne stanke

Haklati će se četiri dana u dvije kategorije, muškoj i ženskoj , a prijavljeno je ukupno 6 ženskih ekipa i 14 muških.

Hotel sport, kao organizator Trofeja Dinamo u Ivanić –Gradu, prepoznao je pozitivne aspekte ovog projekta čiji je cilj okupiti mlade i približiti ih sportskim terenima. Besplatno je ustupljen malonogometni teren na kojem će se odigravati utakmice, a članovima udruge Futsal Dinamo osmišljena je posebna sportsko obiteljska ponuda uz promotivne cijene hrane i pića, smještaja, besplatnog ulaza na bazen, gledanja utakmice četvrtfinala Svjetskog prvenstva te Plavom noći s petka na subotu.

Futsal turnir Trofej Dinamo Hotela Sport zadnji je u nizu od 3 turnira Trofej Dinamo, nakon Bjelovara i Kutine koji se održavaju izvan Zagreba, a pobjednik turnira će izboriti nastup na velikoj završnici koja će se održati na Šalati.

U Hotelu Sport jučer je održana konferencija za novinare nakon koje je održan i ždrijeb.

O turniru Trofej Dinamo govorio je predstavnik Futsal Dinama Danijel Ferić:

Kako ovaj sportski događaj prati Sportski klub Otok Ivanić pojasnio je prof. dr. Mile Marinčić:

Ovakva sportska događanja puno znače za sredine kao što je Ivanić Grad rekao je zamjenik gradonačelnika Ivanić Grada Tomislav Cuvaj:

Na konferenciji za novinare govorio je i vlasnik Elektrocentra Petek i Hotela Sporta Krešimir Petek koji je siguran da ovaj turnir ima budućnost u Ivanić Gradu:

Kako će se turnir odvijati pojasnio je Goran Jozić:

Na ženski turnir prijavilo se šest ekipa, među kojima su i dvije ekipe koje se nalaze među prve tri u trenutnom ukupnom poretku – MNK Meteora Futsal i MC Plus. U skupini A igrat će ekipa Apex (četvrta u trenutnom poretku), ŽNK Odra te već spomenuta ekipa Meteora Futsal. U grupi B igrat će Cvjetno Poliklinika Milojević, MC Plus i SC Flegar.

Na seniorski turnir prijavilo se 14 ekipa. Ekipe su podijeljene u četiri grupe, a u grupi A nalaze se Ivanić Do Meksika, Hotel Sport, Cvjetno Pinkdroids i NK Naftaš Ivanić. U skupini B su ekipe NK Draganec, KMNL Ivanić, CB Olimp CB Dribling i NK Kloštar Ivanić. Skupine C i D imaju po jednu ekipu manje. U skupini C su BDMŽ Sofascore, CB Donitej i Tiskara Dikopa MC Plus, a u posljednjoj D skupini Sloga Križ, Pimont i Autoklub Sveučilište.

 

Oznake
Prikaži više

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima!
Close

Otkriven je adblock

Molimo vas da nas podržite tako što ćete onemogućiti blokadu oglasa