ČazmaVijesti

Nastavlja se EU projekt SportOverBorders – 6 srednjoškolaca iz Čazme otputovalo na košarkaški kamp u Koprivnicu

U Koprivnicu, na zadnji sportski kamp, danas je otputovalo 6 srednjoškolaca iz Čazme, kako bi sudjelovali na jednotjednom košarkaškom kampu, posljednjem iz programa SportOverBorders. Projekt je sufinanciran iz programa Interreg, prekogranične suradnje Mađarske i Hrvatske, a njegov cilj je poticanje zdravog načina života među mlađom, ali i ostalom populacijom.

– Jako smo zadovoljni s ovim međunarodnim projektom. Puno naše djece je bilo uključeno u razne aktivnosti. Još nam predstoji košarkaški kamp u Koprivnici u trajanju od tjedan dana. Na kraju još imamo završnu konferenciju u Hevizu u Mađarskoj gdje će sudjelovati još pet učenika. Mislim da su dojmovi učenika koji su sudjelovali vrlo dobri i nadamo se da će biti još ovakvih projekata – izjavila je Elvira Babić Marković pročelnica iz Gradske uprave grada Čazme.

Tijekom 18 mjeseci, provedeno je mnoštvo sportskih i drugih aktivnosti, od kojih je među glavnima bila organizacija trening kampova za mlade u svim gradovima – partnerima u projektu. Od 6. do 12. travnja u Čazmi je održan nogometni kamp na kojemu su sudjelovali gosti iz Mađarske i Koprivnice.

 

Autor: V.R

Oznake
Prikaži više

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima!
Close

Otkriven je adblock

Molimo vas da nas podržite tako što ćete onemogućiti blokadu oglasa