VijestiŽivot

Odlični rezultati nastavnika i učenika Srednje škole “Ivan Seljanec” Križevci

Nastavnici Mišel Doskočil i Boro Petrek te učenice Nikolina Forjan i Antonija Šatvar iz 3.k razreda Srednje škole „Ivan Seljanec“ Križevci u suradnji s Anom Novosel iz slastičarskog obrta BoAna iz Dubrave sudjelovanjem na ovogodišnjem Interslast natjecanje u Termama Tuhelj osvojili su srebrnu i tri brončane medalje.

Predstavnici SŠ „Ivan Seljanec“ Križevci sudjelovali su u kategoriji pripreme savijača za seniore i juniore.

Nastavnik mentor Mišel Doskočil u kategoriji štrukla sa sirom te štrukli s prigorskim tartufom, nastavnik Boro Petrek u kategoriji savijače sa šumskim voćem i rođendanske torte, učenica Antonija Šatvar u kategoriji savijače s orašastim plodovima i Nikolina Forjan u kategoriji savijače s voćem. Učenice su također sudjelovale i u kategoriji “artslast juniori” u pripremi rođendanske torte.
Križevački predstavnici surađivali su s Anom Novosel, slastičarkom iz Dubrave, koja se natjecala u kategoriji samostalne slastičarke u pripremi torte s temom rođendan.
Svi su ostvarili izvrsne rezultate i u Križevce donijeli četiri medalje. Mišel Doskočil osvojio je srebro i broncu u konkurenciji seniora za pripremu štrukla sa sirom i štrukla s prigorskim tartufom, Boro Petrek osvojio je brončani Interslast u konkurenciji seniora za rođendansku tortu prema žiriju redakcije ROBINSON, a Antonija Šatvar dobitnica je brončanog Štufesta u konkurenciji juniora u kategoriji orašastih savijača prema žiriju profesionalnih slastičara.
Osim natjecateljskog dijela, Kongres je obuhvatio i edukativne radionice i predavanja na kojima su se sudionici educirali o novim dosezima u slastičarstvu u domovini i inozemstvu.

Oznake
Prikaži više

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima!
Close

Otkriven je adblock

Molimo vas da nas podržite tako što ćete onemogućiti blokadu oglasa