DubravaVijesti

Održana svečana sjednica povodom dana Općine Dubrava

Danas je održana svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Dubrava povodom Dana općine. Prije sjednice položeni su vijenci i zapaljene svijeće poginulim braniteljima, održana je i Sveta misa u župnoj crkvi Svete Margarete.

Na sjednici je načelnik općine Tomislav Okroša gostima i kolegama načelnicima i gradonačelnicima predstavio sve ono što se u općini Dubrava radilo u protekloj godini dana kako bi se poboljšala kvaliteta života stanovništvu ove općine. Okroša je najavio i da će se dalje raditi na infrastukturi na području općine i  smanjenju broja nezaposlenih. Isto tako općina će nastaviti ulagati u svoje školarce i studente.

Priznanja odlukom vijećnika dodijeljena su Streljačkom društvu „Dubrava 1094“ za postignute vrhunske sportske rezultate u streljaštvu-samostrel na svjetskom prvenstvu, u 2017.godini. Streljačkom društvu „Dubrava 1094“ dodijeljena je i novčana nagrada u iznosu od 4.000,00 kuna.

Priznanja za postignute uspjehe dodijeljena su i Nogometnom klubu Dubrava za 95 godina aktivnog rada i postignute uspjehe u razvoju tjelesne kulture značajne za Općinu Dubrava, Nogometnom klubu Zvekovac-pioniri za postignute sportske uspjehe u okviru Županijske „A“ nogometne lige, Rukometnom klubu Dubrava za 45 godina aktivnog rada i razvoja tjelesne kulture, Športskom ribolovnom društvu „Vukšinac“ za izuzetan doprinos na planu zaštite i očuvanja prirode,  Milanu Grguriću za izuzetan razvoj i unapređenje lovstva i zaštite divljači, Branku Beloševiću za izuzetan doprinos u razvoju vatrogastva, Darku Dragiji za izuzetan doprinos u razvoju i očuvanju kulturne baštine češke nacionalne manjine i Marijani Kozumplik Kemenović za izuzetno zalaganje i realizaciju programa rekonstrukcije i energetske obnove zgrade Osnovne škole Dubrava i kotlovnice na biomasu.

Autor: V.R

 

Prikaži više

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima!
Close

Otkriven je adblock

Molimo vas da nas podržite tako što ćete onemogućiti blokadu oglasa