LIfe & FunVijesti

Otvoren potpuno preuređen supermarket KTC-a u Koprivnici

U travnju ove godine bit će punih 18 godina od kako je otvoren KTC supermarket Koprivnica. Od samih početaka uz supermarket posluje i restoran KTC Ivana Koprivnica. Unatrag nekoliko godina, kako bi potrošačima pružili na jednom mjestu što više sadržaja,  otvorene su KTC benzinska postaja i KTC poljoljekarna. Restoran Ivana potpuno je  preuređen pred dvije godine.

Danas nakon desetak dana radova otvara vrata za svoje  kupce potpuno preuređeni supermarket KTC Koprivnica. U starom prostoru a u potpuno novom – modernom ruhu kupci će moći uživati u bogatoj i znatno proširenoj ponudi.

Dnevno svježi proizvodi bit će u ponudi pekarnice, voćarnice i na odjelu svježeg mesa. Proširena je ponuda suhomesnatih i mliječnih proizvoda i ostale prehrambene robe, kozmetike, sredstava za osobnu higijenu  te sredstava za pranje i čišćenje.

U ponudi će biti i bogat izbor kućnih potrepština, posuđa i tekstila, školskog pribora, igračaka  i dječje opreme.

Na odjelu tehničke robe bit će velik izbor hladnjaka i zamrzivača, perilica i sušilica, štednjaka, malih kućanskih aparata, prijenosnih računala (i opreme), tableta , telefona i televizora .

 

Oznake
Prikaži više

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima!
Close

Otkriven je adblock

Molimo vas da nas podržite tako što ćete onemogućiti blokadu oglasa