VijestiŽivot

Otvorene prijave za 21. “vatrene” Kriške oblizeke

Ove godine poticaj za rad dali su naši vatreni nogometaši koji su velikim radom i zalaganjem dosegli san svih dječaka i postali viceprvaci svijeta. Ovogodišnje Kriške oblizeke posvećuju njima, a tema Vatrenih provlačit će se i kroz pripremljene slastice.

Društvo Naša djeca Vladimir Nazor organizira  21. Kriške oblizeke, najstariji hrvatski festival slastica, koji će se održati u subotu, 15.rujna 2018. godine na prostoru parka i Ville Noa na Trgu Sv. Križa u Križu.

Kriški oblizeki ove se godine održavaju kao ulična manifestacija i zabava za cijelu obitelj, i dio su programa uz obilježavanje Dana općine Križ..

Na manifestaciji posjetitelji mogu sudjelovati kao promatrači i kušači pripremljenih slastica, ali se mogu i prijaviti za sudjelovanje u natjecanju za najbolju slasticu festivala. Da bi sudjelovali dovoljno je ispeći i pokloniti slanu ili slatku slasticu, kolač, tortu, ispisati recept . Svaki sudionik dobiva poklon i knjižicu recepata. Sve donirane slastice prodaju se na samoj izložbi. Slastice ocjenjuje stručni žiri, a nagrade će pripasti najljepšim i najukusnijim slasticama. Kao i svih godina do sada dodjeljuje se i posebna nagrada, Laureat Mira Todorić.

Manifestacija Kriški oblizeki održava se pod pokroviteljstvom Zagrebačke županije, a posebni gosti su predstavnici grada Vrbovca i manifestacije „Kaj su jeli naši stari“.

OBRAZAC-ZA-PRIJAVU-2018

Oznake
Prikaži više

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima!
Close

Otkriven je adblock

Molimo vas da nas podržite tako što ćete onemogućiti blokadu oglasa