Bjelovarsko-bilogorskaVijesti

Počeli radovi na obnovi prometnice u Velikom Pašijanu

Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs sa suradnicima obišao je početne radove na obnovi prometnice u Velikom Pašijanu. Riječ je o radovima na izvanrednom održavanju županijske ceste u duljini od 2900 metara. Ukupna vrijednost radova iznosi 2.623.018,96 kuna koje u stopostotnom iznosu financira Županijska uprava za ceste Bjelovarsko-bilogorske županije.

-Bjelovarsko-bilogorska županija i Županijska uprava za ceste koja provodi sve vezano uz , u ovom slučaju, modernizaciju naših cesta pokrenula je jedan plan u 2016. pa nadalje koji je doveo do toga da mi svake godine asfaltiramo negdje oko petnaestak kilometara cesta. Naravno, ne možemo sve riješiti odmah. Dugi niz godina se nije asfaltiralo, samo se održavalo. Kada govorimo o tome, jedna od najznačajnijih investicija na području grada Garešnice je vezana uz Pašijan. Ovdje postoji asfalt ali je vrlo niske kvalitete. Sada će krenuti radovi i mi očekujemo da oni relativno brzo budu gotovi tako da u mjestima koja imaju značajan broj stanovnika standard bude na odgovarajućoj ravni – naglasio je bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs.

Treba napomenuti i kako to nisu jedina ulaganja u cestogradnju na području grada Garešnice ove godine jer uskoro slijede i asfaltiranja prometnica na dionicama Veliko Vukovje te Kapelica-Dišnik. Sveukupno na području grada Garešnice Županijska uprava za ceste održava 43 kilometara prometnica, a ove je godine u njihovo redovno održavanje uloženo 730 000 kuna.

Oznake
Prikaži više

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima!
Close

Otkriven je adblock

Molimo vas da nas podržite tako što ćete onemogućiti blokadu oglasa