BerekVijesti

Požar im progutao cijeli život: Šesteročlana obitelj iz Šimljane ostala bez svega, treba vašu pomoć!

Obitelj Ivane Tepšić i Željka Novaka iz Šimljane (Općina Berek) prije nekoliko je dana ostala bez svega. U požaru im je izgorjela kuća, a osim krova nad glavom ova šesteročlana obitelj sa četvero djece ostala je i bez osnovnih stvari potrebnih za život. Srećom, nitko nije ozlijeđen, no tragedija za ovu obitelj ipak je velika jer dolaze hladni dani. Obitelj je trenutno smještena u domu u Šimljani.

Obitelji je potrebno doslovno sve, novac, hrana, higijenske potrepštine, roba, kreveti, jastuci, posteljina, deke, namještaj, kuhinjski pribor i sva ostala neophodna oprema potrebna za normalan život.

Za djecu je potrebna prvenstveno odjeća i obuća te  školske knjige za 4. i 8. razred osnovne škole te sav pribor (radi se o trojici dječaka od dobi 1,5 god., 4.god. i 10.god. i djevojčici od 14.god).

Ne sumnjamo kako će i dalje biti onih koji vole pomagati, posebice u ovakvim situacijama.

 Svi koji mogu i žele pomoći ovoj obitelji mogu se javiti Željku Novaku na 099/741 6650 ili u Općinu Berek. DND Čazma pomoć za ovu obitelj će sakupljati od utorka, 16.10. od 15 do 18 h u prostorijama DND-a Čazma (zgrada Crvenog križa).

Oznake
Prikaži više

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima!
Close

Otkriven je adblock

Molimo vas da nas podržite tako što ćete onemogućiti blokadu oglasa