ČazmaVijesti

Prometna nesreća u Grabovnici – Kamion Cesta završio u putnom jarku

Apeliramo na sve vozače da se drže prometne regulacije koja je na snazi u Čazmi zbog radova u Ulici M. Novačića

Danas u popodnevnim satima u Grabovnici na cesti prema Milaševcu dogodila se prometna nesreća u kojoj je kamion Cesta d.o.o. završio u putnom jarku. Naime vozeći prema Milaševcu kamion je zahvatio bankinu i završio na desnoj bočnoj strani. Kako neslužbeno saznajemo vozač je prevezen u Opću bolnicu Bjelovar.

Svakako treba još jednom apelirati na sve vozače da se drže regulacije prometa koja je na snazi zbog radova u Ulici Milana Novačića u Čazmi. Sami smo se uvjerili u to da je se vozači u velikoj mjeri ne drže jer mnogi koji idu u pravcu Bjelovara ne idu preko Bojane i Vagovine nego kraćim putem kroz Milaševac koji je namijenjen za obilazak vozila koja dolaze u Čazmu iz pravca Bjelovara.

Stoga, još jednom ponavljamo, do 18. srpnja 2018. godine za sav promet zatvorena Ulica M. Novačića u Čazmi, do raskrižja za Milaševac, zbog radova na rekonstrukciji. Obilazni pravac za smjer Bjelovar – Čazma – Ivanić Grad je preko Milaševca, Grabovnice i Čazme, a za smjer Ivanić Grad – Čazma – Bjelovar, obilazak je od M. Novačića, preko raskrižja Sv. Andrije, Grabovnice, Bojane i Vagovine.Obilazak i zabranu prometa te privremenu regulaciju prometa održavat će Ceste d.d. Bjelovar.

Oznake
Prikaži više

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima!
Close

Otkriven je adblock

Molimo vas da nas podržite tako što ćete onemogućiti blokadu oglasa