BjelovarVijesti

Turneja radosti Plazma Sportskih igara mladih u Bjelovaru

Osnovnoškolci i vrtićanci preplavili su Bjelovar na Turneji radosti Plazma Sportskih igara mladih. Program je započeo u 11 sati, a učenike, nastavnike i sve okupljene pozdravili su Dario Hrebak, gradonačelnik Bjelovara i Tihana Butorac, predstavnica Plazma Sportskih igara mladih.

Zajedničkim paljenjem plamena koji su zapalili Maja Tolić, proslavljena rukometašica ŽRK Bjelovar, gradonačelnik Hrebak, Tomislav Gudić i Tihana Butorac iz Plazma Sportskih igara mladih svečano je otvorena Turneja u Bjelovaru.

U sportskom dijelu programa sudjelovalo je tisuću osnovnoškolaca s područja Bjelovara i okolice koji su se natjecali u turnirima u graničaru i utrci na 60 metara, a sve natjecatelje burno su pratili njihovi navijači.

Povodom održavanja Plazma Sportskih igara mladih u 2018., Ministarstvo unutarnjih poslova  zajedno s Organizacijskim odborom Plazma Sportskih igara mladih i  u suradnji s partnerima pripremilo je veliku nacionalnu kampanju ”Zajedno više možemo – u akciji s policijom“. Kampanja se sastoji od niza preventivnih aktivnosti i animacijskih događanja  ciljano usmjerenih na promicanje zdravih stilova života u duhu sporta kao i promicanje pozitivne kulture navijanja koja isključuje svaki oblik huliganizma, nasilja,  diskriminacije i govora mržnje te poziva na „fair play“ igru, toleranciju i korektno navijanje.

Predstavnici policijske uprave Bjelovarsko-bilogorske, policijske postaje Bjelovar, HGSS-a stanica Bjelovar i gradsko društvo Crvenog križa Bjelovar educirali su djecu o važnosti ponašanja u prometu, usvajanja zdravih stilova života, spašavanju unesrećenih, kriminalistici i mnogim drugim vještinama.

Oznake
Prikaži više

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima!
Close

Otkriven je adblock

Molimo vas da nas podržite tako što ćete onemogućiti blokadu oglasa