ČazmaLIfe & Fun

U Čazmi se danas kuhali kotlići povodom Dana grada!

Kotlijadu je organiziralo Planinarsko društvo „Garjevica“ Čazma.

U Čazmi je u sklopu obilježavanja  Dana Grada Čazme održana Planinarska kotlijada u organizaciji Planinarsko društvo „Garjevica“ Čazma. Kuhalo se 15 kotlića koji su kasnije podijeljeni građanima.

– Ova kotlijada već je čazmanska tradicija. Vrijeme nam danas i nije baš naklonjeno ali kako se kaže ništa nam ovaj dan neće pokvarit’, niti vrijeme niti išta drugo. Dani grada Čazme već su poznati po svojim priredbama, jedna od tih je zasigurno i kotlijada koja okuplja brojne ekipe i eto bez obzira na loše vrijeme svi ćemo kušati dobru hranu. Ja se nadam da je to dobra uvertira u vikend kada nas čeka isto puno toga povodom Dana grada. Bit će za svakog ponešto, estrada će odraditi svoje od lakih do malo težih nota. Pozivam sve na naše sportske terene – kazao je gradonačelnik Čazme Dinko Pirak.

Ova kotlijada nije imala natjecateljski karakter tako da su si svi dali oduška pa se kuhalo svašta, od fiša, lovačkog, pilećeg gulaša, tripica, gljivarskog gulaša, pa sve do graha. Svima im je bilo zajedničko da su ih brojni posjetitelji hvalili punim ustima.

Oznake
Prikaži više

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima!
Close

Otkriven je adblock

Molimo vas da nas podržite tako što ćete onemogućiti blokadu oglasa