Bjelovarsko-bilogorskaVijesti

Župan Bajs nagradio najbolje učenike Bjelovarsko-bilogorske županije

Priznanja je primilo 28 učenika osnovnih i srednjih škola te 2 pjevačka zbora. Inače, ovo je prvi puta da Bjelovarsko-bilogorska županija uvodi ovakav način nagrađivanja svojih uspješnih mladih sugrađana koji će u narednim godinama postati tradicija.

Župan BBŽ Damir Bajs primio je učenike i njihove mentore koji su postigli zapažene rezultate na državnim natjecanjima tijekom prošle školske godine, točnije prvo, drugo i treće mjesto.  Tom prilikom župan Bajs uručio je najuspješnijim učenicima priznanja te čestita  na uspjesima:

Ove godine  za najbolje učenike  osigurane su i novčane nagrade od strane Bjelovarsko-bilogorske županije u iznosu od tisuću kuna za osvojeno prvo mjesto na državnim natjecanjima, osamsto kuna za osvojeno drugo mjesto te petsto kuna za osvojeno treće mjesto na državnim natjecanjima.  Inače, ovo je prvi puta da Bjelovarsko-bilogorska županija uvodi ovakav način nagrađivanja svojih uspješnih mladih sugrađana koji će u narednim godinama postati tradicija.U ime nagrađenih učenika zahvalio je Josip Imbrišak državni prvak iz povijesti učenik četvrtog razreda opće gimnaziju u Bjelovaru:

 

Oznake
Prikaži više

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima!
Close

Otkriven je adblock

Molimo vas da nas podržite tako što ćete onemogućiti blokadu oglasa