Bjelovarsko-bilogorskaIvanskaVijesti

Župan Damir Bajs obišao radove na obnovi prometnice u Srijedskoj

Krenula je obnova prometnice u naselju Srijedska u općini Ivanska. Tako će se asfaltirati gotovo dva kilometra prometnice, a vrijednost radova je milijun i pol kuna. Radove u cijelosti financira Županijska uprava za ceste. Bjelovarsko bilogorski župan Damir Bajs u četvrtak je obišao radove na sanaciji prometnice. Mještane naselja Srijedska koji svakodnevno putuju tom prometnicom, posebno veseli njena obnova, jer dionica ceste u Srijedskoj nije obnavljana posljednjih 45 godina rekla je Snježana Grgić predsjednica MO Srijedska:

Na području Općine Ivanska ukupno je uloženo  gotovo 3,5 milijuna kuna u cestovnu infrastrukturu. Kakvo je stanje sa ostalim dionicama u općini kazao je načelnik općine Željko Mavrin:

Mavrin je izdvojio i najkritičniju prometnicu:

Ovogodišnje asfaltiranje prometnica na području BBŽ nastavak je investicijskog ciklusa koji je započeo 2016., a nastavio se prošle godine i omogućio obnovu i modernizaciju oko 20 kilometara županijskih prometnica u vrijednosti 20 milijuna kuna kazao je župan Bajs prilikom obilaska i dodao:

Autor: V.R.

 

Oznake
Prikaži više

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima!
Close

Otkriven je adblock

Molimo vas da nas podržite tako što ćete onemogućiti blokadu oglasa