ČazmaVijesti

22. Smotra dječjeg stvaralaštva u Čazmi!

Čazma je ovoga vikenda ugostila 400 djece iz Društava Naša djeca , članova Saveza DND-a iz čitave Hrvatske. U Kino sali na priredbi su predstavili svoj rad.

Foto/Davor Kirin

Smotre od 1996. godine organizira Savez, svake godine u drugom gradu. Cilj je smotre je da djeca opušteno pokažu najbolje što znaju, a članovi stručne komisije  nakon toga razgovaraju s voditeljima, daju im savjete, pohvale dobro i kreativno ispunjavanje slobodnog vremena djece.

Na ovu smotru delegacije su došle iz svih krajeva Hrvatske, i to iz Bakra, Šibenika, Blata, Koprivnice, Čakovca, Ogulina, Konščine, Zaboka, Pule, Slatine, Našica, Donjeg Miholjca, Kumrovca, Kutine, Križa i Tuhelja.

Smotru je organiziralo DND Čazma potpomognut Savezom društava “Naša djeca” Hrvatske i uz pomoć Grada Čazme. Manifestaciju su potpomogli brojni sponzori i vrijedni volonteri koji su gostima bili na raspolaganju.

Završna priredba dječjeg stvaralaštva održat će se u nedjelju u Kino sali  s početkom u 10.00 sati, na kojoj će biti prikazani najoriginalniji i najkvalitetniji nastupi iz kompletnog programa Smotre.

Djeca su ovoga vikenda upoznala grad Čazmu, družili se sa drugom djecom, naučili nešto novo i stekli nove prijatelje što je i najveća vrijednost ovakvih manifestacija.

Oznake
Prikaži više

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima!
Close

Otkriven je adblock

Molimo vas da nas podržite tako što ćete onemogućiti blokadu oglasa