Bjelovarsko-bilogorskaVijesti

Dožupan BBŽ Neven Alić posjetio Daruvar

Dožupan potpisao ugovore s predstavnicima daruvarskih udruga koje su se javile na županijski Javni poziv za financiranje programa i projekata udruga od interesa BBŽ-e

Zamjenik župana Neven Alić potpisao je ugovore s predstavnicima Zajednice udruga antifašističkih boraca i antifašista BBŽ, Udrugom Ždralice Daruvar, Savezom Čeha RH i Pčelarskom udrugom Bagrem Daruvar. Sveukupno, kada se navedenim udrugama pridodaju i daruvarske udruge osoba s invaliditetom i braniteljske udruge s kojima je župan Damir Bajs potpisao ugovore, dolazimo do iznosa od 163.500,00 kuna koliko će se ove godine dodijeliti udrugama s područja grada Daruvara u sklopu navedenog Javnog poziva.

Dožupan Alić posjetio je i daruvarski Dom zdravlja

Prilikom radnog posjeta gradu Daruvaru, zamjenik župana Alić obišao je i radove na daruvarskom Domu zdravlja koji se privode kraju. Riječ je o obnovi zgrade Doma zdravlja koja se odvija u sklopu europskog projekta „Za zdravlje Bjelovarsko-bilogorske županije“.  Sveukupno radovi su vrijedni 1.6 milijuna kuna. Obnova Doma zdravlja u Daruvaru podrazumijeva i zanavljanje medicinske opreme, pa će tako u tamošnji Dom zdravlja stići nova medicinska oprema u vrijednosti 1,9 milijuna kuna. Riječ je o defibrilatorima, otoskopima, pulsnioksimetrima, EKG uređajima te nizu druge medicinsko-tehničke i dijagnostičko-terapijske opreme od koje posebno možemo istaknuti digitalni RTG uređaj procijenjene vrijednosti od 1,5 milijuna kuna. U konačnici kada se zbroje ulaganja u infrastrukturne radove i u nabavku opreme, projekt obnove daruvarskog Doma zdravlja vrijedan je 3,5 milijuna kuna.

Oznake
Prikaži više

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima!
Close

Otkriven je adblock

Molimo vas da nas podržite tako što ćete onemogućiti blokadu oglasa