ČazmaVijesti

Završio nogometni kamp u Čazmi u sklopu projekta Sport Over Borders

foto/ Davor Kirin

Od 6. do 12. travnja u Čazmi su boravili srednjoškolci iz Mađarske i Koprivnice s voditeljima, u nogometnom kampu koji je organizirao Grad Čazma. Nogometni kamp u Čazmi u sklopu projekta Sport Over Borders završio je finalnim turnirom na kojem su snage odmjerile ekipe Čazme, Koprivnice, Heviza i Zalaegerzega .

Projekt prekogranične suradnje provodi se od srpnja 2017. do lipnja 2018. godine. Budući da je riječ o društvenom programu kojim se želi povezati ljude putem sporta, on, među ostalim, obuhvaća sportske kampove za djecu, glazbene i plesne programe, gastronomske događaje, prezentacije i radionice o zdravlju i važnosti sporta te mnoge druge.

U Čazmi je bio pripremljen bogat program za goste iz Koprivnice i Mađarske kazal je pročelnica u gradskoj upravi Grada Čazme Elvira Babić Marković:

Kako nam je rekao prof. Ranko Gojković iz gimnazija “Fran Galović“ iz Koprivnice  Čazmanci su bili sjajni domaćini. Svi smo se dobro zabavili, stvorena su nova prijateljstva, a to je i cilj ovog prekograničnog europskog projekta:

Projekt je ukupno vrijedan 1,5 milijuna kuna, a temeljem tog programa, Gradu Čazmi je kao partneru dodijeljeno 375.000 kuna.  Zadnji domaćini su Koprivničanci kod kojih će se održati košarkaški kamp:

Pročelnica Elvira Babić Marković uputila je poziv  učenicima Srednje škole Čazma za sudjelovanje u kampu u Koprivnici:

I na kraju recimo da su na završnom turniru u nogometu u Čazmi  pobjednički pehar odnijeli  Čazmanci.

Autor: V.R.

 

 

Oznake
Prikaži više

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Provjerite također

Close
error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima!
Close

Otkriven je adblock

Molimo vas da nas podržite tako što ćete onemogućiti blokadu oglasa